תקני ניהול איכות ובטיחות מזון
ISO 9001:2015
ISO 9001:2015 תקן ניהול איכות
תו תקן בינלאומי שמוגדר על ידי ארגון התקינה הבינלאומי (International Organization for Standardization) כחלק מסדרת ISO 9000 העוסק בהגדרת דרישות למערכת ניהול איכות.
התו כולל בתוכו...
קרא עוד >>
FSSC - תקן לניהול מערכת בטיחות מזון
לעמידה בדרישות FSSC נדרשת מערכת בטיחות מזון הכוללת בין היתר :
מחקרי HACCP
עמידה בדרישות תקן ISO 22000
עמידה בדרישות תקן מסדרת תקני ISO/TS 22002 (חלק התקן הרלוונטי לתחום עיסוק...
קרא עוד >>
תקן GMP
Good Manufacturing Practice ( GMP) הוא תקן לתנאי ייצור נאותים.
תקן GMP בתעשיית המזון מגדיר כללי איכות ובקרה על תהליכי ייצור המזון במטרה לנהל ולמנוע סיכונים ולהבטיח איכות מוצר גבוהה ומוצרי...
קרא עוד >>
תקן HACCP
מה זה תקן HACCP ?
תקן HACCP מגדיר תנאי ייצור נאותים בתעשיית המזון, במטרה להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם, ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש.
לפי חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו -2015, יצרני מזון...
קרא עוד >>
ISO 22000
תקן ISO 22000 לבטיחות מזון נועד להתוות לארגונים בתעשיית המזון דרכי פעולה לניהול האיכות והבטיחות לכל אורך שרשרת הייצור והאספקה - מהטיפול בחומרי הגלם, דרך הייצור והאחסון, ועד ההפצה ללקוחות. במדינות רבות מהווה התקן...
קרא עוד >>