מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    FSSC – תקן לניהול מערכת בטיחות מזון

    לעמידה בדרישות FSSC נדרשת מערכת בטיחות מזון הכוללת בין היתר :

    • מחקרי HACCP
    • עמידה בדרישות תקן ISO 22000
    • עמידה בדרישות תקן מסדרת תקני ISO/TS 22002 (חלק התקן הרלוונטי לתחום עיסוק הארגון)
    • עמידה בדרישות נוספות של ארגון FSSC22000

    יישום של מערכת לניהול בטיחות מזון תאפשר לארגון
    התקן מחייב עמידה בדרישות תקן ISO 22000 לניהול מערכת בטיחות מזון. בתוספת דרישות ISO/TS 22002-1 (יצרני מזון ) או ISO/TS 22002-4 (יצרני אריזות) ודרישות FSSC. התקן מרחיב את סעיף 7.2, דרישות קדם (PRP) של ISO 22000. בנוסף מרחיב בנושא הונאה במזון, ניהול אלרגנים, הגנת מזון, ניטור פתוגנים ותווי.
    התקן הינו תקן מוכר ע"י GFSI

    דרישות התקן
    מחקרי HACCP עדכניים, עמידה בכל דרישות החוקים והתקנות הישימות הקשורות לבטיחות מזון במסגרת מערכת ניהול בטיחות המזון בארגון. עמידה בדרישות PRP.
    התקן מחייב ביצוע מבדק פתע אחד למחזור התעדה.

    התקן מיועד ליצרני מזון ואריזות למזון.

    הדרך להתעדה

    התעדה נעשית לאחר יישום של תהליך פנים ארגוני, בו מוטמעת בהצלחה, בהתאם לדרישות התקן, מערכת ניהול אבטחת מידע בארגון.

    כדאי לראות בתהליך הזדמנות לשיפור באמצעות צוות של הארגון שיזכה למחויבות ומעורבות ההנהלה.

     

    מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

      קידום ומיתוג קידום ומיתוג
      דילוג לתוכן