מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    תקני ניהול איכות ובטיחות מזון

    FSSC - תקן לניהול מערכת בטיחות מזון

    לעמידה בדרישות FSSC נדרשת מערכת בטיחות מזון הכוללת בין היתר : מחקרי HACCP עמידה בדרישות תקן ISO 22000 עמידה בדרישות תקן מסדרת תקני ISO/TS 22002 (חלק התקן הרלוונטי לתחום עיסוק...
    קרא עוד >>

    תקן GMP

    Good Manufacturing Practice ( GMP) הוא תקן לתנאי ייצור נאותים. תקן GMP בתעשיית המזון מגדיר כללי איכות ובקרה על תהליכי ייצור המזון במטרה לנהל ולמנוע סיכונים ולהבטיח איכות מוצר גבוהה ומוצרי...
    קרא עוד >>

    תקן HACCP

    מה זה תקן HACCP ? תקן HACCP מגדיר תנאי ייצור נאותים בתעשיית המזון, במטרה להפחית סיכונים, להתמקד במניעתם, ולהבטיח לצרכנים מוצרים בטוחים לשימוש. לפי חוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו -2015,  יצרני מזון...
    קרא עוד >>

    ISO 22000

    תקן ISO 22000 לבטיחות מזון נועד להתוות לארגונים בתעשיית המזון דרכי פעולה לניהול האיכות והבטיחות לכל אורך שרשרת הייצור והאספקה - מהטיפול בחומרי הגלם, דרך הייצור והאחסון, ועד ההפצה ללקוחות. במדינות רבות מהווה התקן...
    קרא עוד >>
    קידום ומיתוג קידום ומיתוג