מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    שומרים על הסטנדרטים הגבוהים ביותר במזון

    בקרת איכות מזון היא אחד מתחומי הפיקוח המורכבים ביותר בבתי עסק. אמנם רק בתי עסק שנוגעים בתחומי המזון זקוקים לבקרת מזון, אבל מאידך, במציאות בה כל כך הרבה בתי עסק נפתחים מדי יום בתחום האוכל דומה פעמים רבות כי מדובר בתחום המצליח ביותר והמבוקש ביותר בעולם המערבי בכלל וגם במדינת ישראל, כאילו מישהו מחפש מפלט מנחם בדמות אוכל טוב מתלאות החיים שעוברות עלינו במדינה הקטנה והחביבה שלנו. אז כן, ממילא יש צורך גובר והולך באנשי מקצוע לוקחי תפקידים בתחום בקרת איכות מזון. מ.ר בטיחות מזון מבטיחים לכם את אנשי הצוות האיכותיים ומנוסים ביותר בתחום עם אחריות מלאה ויחסי אנוש מעולים, כולל מקסימום המקצועיות והמיומנות בכללים המקומיים והבינלאומיים שמבטיחים לכם ראש שקט ומקסימום בטיחות בעסק שלכם. אם אתם מנהלים בית עסק שקשור לתחומי המזון השורות הללו נכתבו עבורכם.

    מי מנהל בקרת איכות מזון בעסק

    יותר ויותר עסקים בתחום המזון עוברים היום להעסיק איש מקצוע לניהול בקרת איכות המזון בעסק שלהם. בשונה מהנוהל הישן יותר, בו מנהלי העסק או מפקחי הפעילות בשטח לקחו אחריות על התפקוד הבטיחותי של הגיינת המזון והחומרים השונים, היום מקובל בעיקר בעסקים ונותני שירות בעלי רמה מקצועית להעסיק מנהל בטיחות מזון חיצוני, בדרך כלל יהיה זה דרך שירותי מיקור חוץ של חברת בטיחות מזון. למה? כיוון שמצד אחד, תחומים רבים נוגעים בתחומי האוכל אבל אינם קשורים לכך ישירות כמו חברות שימור ושינוע מזון ועוד, במקרים כאלו אנשי המקצוע הרגילים של העסק אינם בקיאים בצרכים הבטיחותיים של המזון ואינם יכולים לשמור על איכותו באופן מלא. בנוסף, נהלי בקרת איכות מזון הבינלאומיים כמו גם המקומיים בישראל משתדרגים כל העת וכיום כדי לעמוד בהם צריך לרכוש בקיאות מספקת כמו גם התמקצעות שוטפת.

    איך בוחרים מנהל איכות

    יועץ איכות המזון בעסק שלכם צריך להתאים למבנה העסק ולאופיו, להכיר ולהיות בעל ניסיון בתחום הספציפי ולהביא איתו בקיאות מספקת בתחום ובתת התחום כדי לייעל את תהליכי בטיחות המזון ולהבטיח לכם כמנהלי עסק ראש שקט לחלוטין מכל דאגה לתחום. בשביל זה אנחנו כאן. דברו איתנו באתר או בטלפון.

    מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

      קידום ומיתוג קידום ומיתוג
      דילוג לתוכן