מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    כל מה שצריך לדעת על תקנות רישוי למזון

    תקנות רישוי עסקים מזון זהו שם כותרת לתחום עשיר בתקנות, אולי אחד מהמשמעותיים ביותר שהנפיק משרד הבריאות בישראל וכך זה למעשה בכל המדינות המערביות המתוקנות. אולי זה נובע מכך שאנחנו מתקדמים יותר מבחינת תברואה, אבל אולי זה נובע מכך שאנחנו צורעים מזון מוכן מחוץ לבית באופן קבוע בתדירות גבוהה מאד, כך שנדרשה אכיפה קבועה על נהלי בטיחות של מזון בתחום העסקים, בשונה ממדינות מיושנות יותר בהן מקובל עדיין לבשל בבית ברמה הפשוטה והבסיסית ביותר. כך או אחרת, תקנות רישוי עסקים מזון אינן מתמקדות בתחום אחד אלא מתפרשות על אופן הפעילות של כלל הגורמים והנגרמים בעסק שקשור באוכל ומזון מכל סגנון, מה שגורם לכך שבדרך כלל בלתי אפשרי לעמוד בכל אלו בלי ייעוץ מקצועי. במשבצת הזו בדיוק נחלץ הצוות הנבחר שלנו בחברת מ.ר בטיחות מזון לעזרת נותני שירות שרוצים להבטיח לעצמם את הרישוי והבטיחות.

    תקנות רישוי עסקים מזון- איך מתמצאים ואיך מטפלים

    תקנות רישוי עסקים מזון כאמור כוללים הרבה מאד סעיפים, המשתנים בין עסק לעסק על פי סגנון בית העסק, כמות העבודה והפעילות שהוא כולל, כמות הלקוחות שהוא מיועד להעניק להם שירות ועוד. לכן, כמעט בלתי אפשרי לבעל עסק להתמצא בכל הדרישות הללו בכוחות עצמו, זה ידרוש ממנו ימי למידה רבים ומשמעותיים והפיקוח על כל אלו עלול לגזול ממנו את הנוכחות והטיפול בתחומים אחרים שוטפים של ספקים- לקוחות וכל מה שקשור בתפעול הכללי של העסק. לכן, מקובל להעסיק היום איש מקצוע יועץ בטיחות מזון בכל עסק שכולל טיפול במזון וכפוף לכל אותם תקנות רישוי עסקים מזון.

    תפקידיו של יועץ בטיחות מזון

    הרעיון הכללי הוא לקחת איש מקצוע שבקי ולמד את הנושא לעומק, וגם רכש תעודה בתחום, שייקח אחריות על הבטיחות של המתנהל בעסק שלכם, יעבור על אופן הפעילות, יעדכן אתכם בשינויים שנצרכים כדי לעמוד בכללים, ועוד. כך אתם יכולים להפנות את המשאבים שלכם לניהול הכללי, ולצידכם תעמוד דמות שתפעל כדי להגשים את הרצונות שלכם בהתאמה לכללים שהיא מכירה טוב כל כך. מוזמנים להכיר את נבחרת אנשי הצוות שלנו עבורכם.

    מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

      קידום ומיתוג קידום ומיתוג
      דילוג לתוכן