מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    בקרת איכות מזון

    מה זה בקרת איכות מזון?

    בקרת איכות מזון הינו שלב הכרחי לייצור מזון ברמה גבוהה, הבעיה היא שיש קושי גדול לפקח על המזון ורבים נכשלים בתחום. מערכת בקרת איכות במזון קיימת על מנת לספק תוצר מזון סופי, ללא כל חשש בריאותי, וסכנות נלוות. חשש למפגע בריאותי נוצר כאשר בתהליך שרשרת הייצור מתרחשת תקלה ויתכן ונכנסו למוצר רכיבים אלרגנים או רכיב מזון שאינו ראוי למאכל. מאחר והפיקוח על בקרת איכות המזון הוא קריטי לתהליך, רצוי ואף חייב לשכור את שירותיה המקצועיים של חברה חיצונית אשר תסייע לארגון. חברת מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון, מעמידה לרשות הלקוח את אנשי המקצוע הטובים והמובילים בתחומם, אשר יהפכו את בקרת איכות המזון, לטובה ביותר עבור ארגונכם.

    בקרת איכות מזון – עקרונות מחייבים

    בקרת איכות מזון הוא אחד מהתחומים המובילים בענף ייצור המזון, וכנגזר מכך נקבעו לו עקרונות האיכות HACCP המחייבים את היצרן לעמוד בכולן, על מנת להבטיח את  איכות המוצר ובטיחותו עבור הצרכנים. בקרת האיכות מתבצעת מתחילת תהליך שרשרת היצור, גם אם מדובר על איש מקצוע המספק לנו חומרי גלם למוצר הסופי כדוגמת אנשי גידול, מחלבות ועוד. על אנשי בקרת איכות המזון לדרוש מאיש חומרי הגלם את הסטנדרט הגבוה ביותר של גידול מזון דבר שיבטיח לארגון עמידה בתקנות המחמירות. בין הדברים הכלולים בבדיקה, שלבים בתחנות הייצור מאחר ולא מסתפקים בדגימות אקראיות.  בנוסף, חשוב ומומלץ לנהל כל תחנת ייצור ולצפות את הסיכונים שיש בה לפגיעה עתידית באיכות המזון,  תוך מתן מענה מקצועי הכולל תיקון ליקויים, תיעוד ודיווח.

    אנשי מקצוע לניהול בקרת איכות מזון

    תחום טכנולוגיית המזון מתחדש כל הזמן, אנשי המקצוע המנהלים ומבקרים את איכות של פס הייצור, חייבים להיות בקיאים בכל התהליכים, דבר הדורש ניסיון ויכולת התארגנות בשטח. אנשי המקצוע בתחום חייבים לערוך כל הזמן סקרי סיכונים ואיסוף נתונים, על למנת לשלוט על בקרת התהליך. חברת מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון המומחית בתחום, תעניק לך את כל הליווי הדרוש לאבטחת איכות המזון.

     

    אבטחת איכות מזון

    אבטחת איכות מזון, היא אחד מהתחומים הכי חשובים בייצור המזון. אבטחת האיכות היא לא דבר של מה בכך ויצרני המזון חייבים להקפיד עליה. כאשר הדבר נוגע לייצור, עיבוד, מסחר ועוד, למשרד הבריאות תקנות ברורות שיש לעמוד בהם מבחינה חוקית. כל יצרני המזון, כולל מסעדות ומקומות לממכר מזון, חייבים לכלול את האישורים התברואתיים הרלוונטיים ולאפשר ביקור של נציגים מטעם משרד הבריאות למטרות פיקוח באופן קבוע. לכן חובה להיעזר בחברה מומחית בתחום, שלא יקרה מצב שיגרם לכם כשל איכותי. חברת. מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון היא אחת המובילות בתחום, ושמח לספק לכם את כל שאתם צריכים על מנת שאבטחת המזון אצלכם תעמוד בתקנים המחמירים.

    חשיבות אבטחת איכות מזון

    אבטחת איכות מזון, היא מומחיות מהמעלה הראשונה. מוצרי מזון נכנסים לגוף האדם באופן ישיר לכן אם מוצר המזון מכיל אלמנטים העשויים להיות מסוכנים לבריאות, כך גדל הסיכוי לנזקים בריאותיים. תפקידה של אבטחת המזון, הוא לוודא שאכן אין סכנה במוצרי המזון ומרכיביהם, הנכנסים לגופנו. כאשר מדובר במטבח גדול, או מפעל מזון, אשר מספק כמויות גדולות של מזון, ישנו פוטנציאל גבוה להישנותם של מפגעים. בתי עסק אשר עוסקים בייצור מזון או בעיבודו הם בעלי אחריות רבה  לבריאות הצרכנים. התקנים של משרד הבריאות בנושא מחמירים ובלתי מתפשרים. לכן על אותם מקומות לנקוט באמצעים מוגברים על מנת לשמור על איכות מזון גבוהה ככל האפשר.

    מ.ר שירותי ייעוץ ואבטחת איכות מזון – נותן לך שקט נפשי

    בתחום איכות המזון אין מקום לפשרות. חברת מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון תעניק לכם את השקט הנפשי וסביבת העבודה הנכונה על מנת לשמור על רמה גבוהה של אבטחת איכות מזון. החברה תעניק לכם את מיטב הפתרונות עם התאמה ממוקדת לעסק שלכם.

    מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

      קידום ומיתוג קידום ומיתוג