מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    תקנות רישוי עסקים מזון

    תקנות רישוי עסקים מזון – ליווי מקצועי

    עולם המזון הוא אחד העולמות המורכבים הקיימים בתחום התעשייה. עולם זה דורש תקנות רישוי עסקים מזון מחמירות, אשר מקשות על כל יצרן בתחום ואף על מסעדות. בארץ קיימות תקנות רבות המסייעות לפקח על תעשיית המזון ולעיתים נראה כי מדובר במשימה בלתי אפשרית. הליך רישוי עסקים משתנה בהתאם לסוג העסק ואף מצריך אישורים והתאמות על פי החוק. כשמדובר בעסקי מזון ,התקנות רבות ומתייחסות בעיקר לטיפול במזון וזאת במטרה לשמור על איכות וטריות, עד הגעתו לצרכן. תקנות רישוי עסקים לבתי אוכל הן בעלות הגדרות מדויקות בהתייחס לעסקים המוגדרים כך. חשוב מאוד שחברה מומחית בתחום, תייעץ בכל הנוגע לתקנות רישוי עסקים (תנאים תברואיים לעסקים לייצור מזון). חברת מ.ר שירותי ייעוץ  איכות ובטיחות מזון, היא החברה המתאימה לכך.

    עמידה בתנאי תקנות רישוי עסקים מזון

    הקפדה ועמידה במפרט תקנות רישוי עסקים מזון, היא חובה על מנת לקבל רישיון ליצור וממכר מזון, במידה ולא תעמדו בתקנות הקבועות בחוק, העסק שלכם ייסגר. כאשר מדובר על שמירת טריות המזון ואיכותו, על כל בית אוכל או חברת ייצור, להתחייב בהצגת תרשים זרימה, המתאר את מסלול המזון מהרגע בו הוא מוכנס לבית העסק ועד להגעתו לצרכן, או החל מתהליך ייצורו, ועד לתוצר הסופי. בהכנת תרשים מסוג זה, ישנה הקפדה בהכנת החומרים הרלוונטיים של העסק ותיק הרישוי המתאר אותו. לדוגמא, אחסנת מזון: מזון גלמי יאוחסן במקום שאינו חדר עיבוד, טיפול או ייצור, במקום המוגן בפני מכרסמים, חרקים, ציפורים, בעלי חיים אחרים, או כל זיהום, ובאופן השומר על איכותו. חומר גלם המהווה קרקע נוחה לריבוי חיידקים, יאוחסן במקרר בטמפרטורה נמוכה ע"פ הנדרש בתקן. מקום שלא יעמוד בתקנות הנדרשות, לא יקבל רישיון.

    לא רוצים להסתבך עם התקנות פנו אל מ.ר שירותי ייעוץ

    יש קושי לא קטן לעמוד בתקנות ומפעלים רבים מתקשים לבצע זאת. כדי להבין את התקנות ולדעת מה הדרך הכי טובה לעמוד בהם, עליכם להקדים ולפנות אל חברת מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון, כבר בתחילת המיזם, והיא תסייע לכם לעמוד בתקנות.

    מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

      קידום ומיתוג קידום ומיתוג