מ.ר שירותי ייעוץ איכות ובטיחות מזון

    השירותים שלנו

    "מ.ר איכות ובטיחות מזון" עוסקת בתחום תעשיית המזון בכל הקשור להכנה להסמכה לתקני ניהול בטיחות מזון, הקמה ותחזוקה למערכות איכות ובטיחות מזון של מפעלים וקווי יצור בתחום המזון, תכנון ורישוי עסקי מזון.

    יש לנו יועצי בטיחות מזון בכירים, מהנדסי מזון, טכנולוגי מזון  ואדריכלים שעומדים לשירותך ופועלים יחד כדי לתת לך מענה מקצועי מלא תחת קורת גג אחת.

    חברתנו עומדת לשירותכם בתחומים הבאים:

    – הכנה להסמכה לתקנים כגון: ISO9001 ,FSSC 22000 ,HACCP , GMP, ISO 22000, FSA, QSA  ואחרים.

    – ניהול מערכות איכות ובטיחות מזון למפעלים: הצמדת מנהל איכות ובטיחות מזון קבוע לעסק בתדירות שאתם קובעים וע"פ הצרכים של העסק.

    – רישוי: אישור למטרת רישיון עסק של משרד הבריאות, רישיון יצרן של משרד הבריאות, אישורי מחלקת בריאות הסביבה להפעלת עסק מזון, רישיון עסק ועוד.

    – היתרים: תכנון מבנים ייעודיים לתעשיית המזון, היתרים / שינוי ייעוד / שימוש חורג.

    – תכנון מפעלי מזון ותכנון מטבחים תעשייתיים: תכנון מחלבות, אטליזים, מפעלי שמן, מפעלי שימורים, תכנון מטבחים תעשייתיים ועוד.

    הדרכות בנושאים שונים בתחום המזון כגון: הדרכות היגיינה, טיפול במזון ובטיחות מזון לעובדים, איך לטפל ברישיון יצרן מול משרד הבריאות, איך לטפל ברשיון עסק מול משרד הבריאות, עבודה בתנאי ייצור נאותים, הדרכות לעבודה ע"פ תקנים ועוד.

    ביקור בעסקי מזון בתדירות קבועה תוך כדי ביצוע הדרכות לעובדים בתחום בטיחות מזון ומתן דו"ח חוות דעת עם פירוט הליקויים בעסק ואיך מומלץ לתקן את הליקויים ולשפר את ההתנהלות בעסק.

    בין לקוחותינו נמנים עסקים ומפעלים בפריסה ארצית לרבות: מפעלי עיבוד בשר, נקניקים ושימורי בשר,  פירוק בקר ועופות, משחטות, אטליזים, קייטרינגים , מסעדות, בתי קפה, מאפיות, בתי מלון, גני אירועים, מחסני מזון, בתי קירור, וכיו"ב.

    קידום ומיתוג קידום ומיתוג
    דילוג לתוכן